A Galldorf cégcsoport fontosnak tartja dolgozói folyamatos továbbképzését, a balesetmentes üzemelést, a különböző minőségbiztosítási rendszerek bevezetését és azok fenntartását. Ennek eléréséhez dolgozóink közös erőfeszítésére és a beszállítókkal való kiváló együttműködésre van szükség.
Az elmúlt években a teljes termelésünk, felvásárlásunk, kereskedelmünk és szállításunk auditálva lett nemzetközileg is elismert termékbiztonsági rendszerek szerint. Ezzel a cégcsoport kiváló minőségű termékei a hazai takarmánygyártás és az élelmiszerlánc meghatározó részeivé váltak. Minőségbiztosítási rendszerünk részei és azok bevezetési évei az alábbiak:
- 2008. év HACCP, ISO 9001:2005 minősítés bevezetése
- 2009. év ISO 22000:2005 minősítés bevezetése
- 2014. év Donau Soya kereskedői és első gyűjtőponti minősítés bevezetése
- 2015. év GMP+ "B3” minősítés bevezetése
- 2016. év GMP+ "B2” és "B4" minősítés bevezetése
- 2018. év ISCC-EU minősítés bevezetése
- 2019. év ISCC-EU minősítés
A különféle alapanyagok, a beszállító cégek termékei, a késztermékek rendszeres ellenőrzése saját és akkreditált hazai külső laboratóriumokban történik, biztosítva ezzel az azonosíthatóság és a nyomonkövethetőség minden törvényi követelményét.
Takarmány és alapanyag laborunk szerves részét képezi egy saját GMO-labor, amely különböző gyors tesztek használatával képes meghatározni a bejövő alapanyagok és a kimenő késztermékek közül a GMO-t tartalmazó tételeket. A GMO ellenőrzés mellett a rendszer alkalmas különböző toxinok mennyiségének (Aflatoxin, DON toxin, Zearalenon, Vomitoxin, T-1, T-2 toxinok, stb.) gyors és pontos megállapítására. Saját labor hátterünket a legújabb FOSS gépek biztosítják, melyek alkalmasak a bejövő alapanyagok, az elkészült premixek, keveréktakarmányok, valamint full-fat szója minőségének ellenőrzésére már a gyártás során., a Partnereinkhez való kiszállítás előtt.